logo-mini

Accés al Parc

El Parc natural de la vall de Sorteny es troba al Principat d’Andorra, a la localitat d’Ordino.

Coordenades GPS de l’aparcament del parc: 42.6263 / 1.5516

 • Amb cotxe:

  Des del poble d’Ordino agafarem l’avinguda de les Moles en direcció Arcalís fins passat el poble del Serrat.

  A 1,4 km del poble del Serrat trobarem l’encreuament senyalitzat a mà dreta que ens porta fins a l’aparcament del Parc natural (posar coordenades GPS).

  És un aparcament lliure amb 50 places per a vehicles i dues per minusvàlids. En aquesta zona hi trobem la caseta d’informació del parc natural de la vall de Sorteny.

  Recordeu que es pot accedir per la pista forestal amb vehicle 4x4 fins al Cap dels Graus abans de les 10h i després de les 19h. Es pot retornar a qualsevol hora.

  Prohibit circular per la pista forestal de les 10h a les 19h.

  A l’hivern, degut a la gran quantitat de neu, no es pot accedir amb vehicle a la pista forestal.

 • Amb transport públic:

  No hi ha transport públic directe al parc. Cal agafar el transport parroquial a Ordino direcció el poble del Serrat. Des del Serrat hi ha un camí de muntanya que dóna accés al Parc.

  Es tracta de 1 km (durada aproximada 30 minuts).


Novetat 2018:

Juliol, agost i fins el 12 de setembre
 • Durant aquest període estiuenc us aconsellem que aparqueu el vostre vehicle a l’aparcament gratuït de la Prada del Serrat i agafeu el servei d’autobús fins a les portes del Parc natural de la vall de Sorteny.

  L’horari és de dilluns a diumenge, de 9 h a 19 h, ininterrompudament, amb un servei aproximat cada 30 minuts. De les 14 h a les 15 h no hi ha servei.

  Preu per persona: 1€ (anada/tornada) - gratuït per a nens < 12 anys.

 • Durant aquests mesos, l’aparcament del Parc natural de la vall de Sorteny és de pagament. El preu és de 4€ els cotxes i de 2€ les motos de les 9h a les 17h.